Gedeelte veerweg afgesloten

26 augustus 2004
Gedeelte veerweg afgesloten

PAPENDRECHT - Een gedeelte van de Veerweg is enkele maanden afgesloten voor alle verkeer. Tussen de Weteringsingel en het kruispunt van de bedieningsstraat van De Meent is het asfalt opgebroken en worden nieuwe kabels en leidingen aangelegd.

Bij de invalswegen van Papendrecht en ter plaatse zijn op borden een omleidingsroutes aangegeven.

De werkzaamheden zijn onderdeel van het Centrumplan. Naar verwachting is de Veerweg half november 2004 weer toegankelijk, wat overigens wel afhankelijk is van het weer tijdens de werkzaamheden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.