Doorrijder aangehouden

19 augustus 2004

PAPENDRECHT- Een 22-jarige man uit Utrecht is door politieagenten na een achtervolging aangehouden wegens doorrijden na een aanrijding. Dit gebeurde op woensdagmiddag, 18 augustus 2004, omstreeks 12.10 uur, in de Wilgenhof te Papendrecht.

De verdachte had kort daarvoor een aanrijding gehad op de Rijksweg A15 onder Sliedrecht. Een personenauto, bestuurd door een 61-jarige vrouw uit Gorinchem, werd door de verdachte afgesneden waardoor een aanrijding met schade ontstond. De verdachte ging er vandoor. Een attente getuige volgde de auto en hield de gemeenschappelijke meldcentra van de Politie Zuid-Holland-Zuid op de hoogte. Deze dirigeerde de politieauto’s naar Papendrecht waarna de verdachte werd aangetroffen. Twee passagiers die bij de verdachte in de auto zaten wisten te ontkomen. De auto was niet verzekerd en had geen remmen. Politieagenten namen de auto in beslag. Na verhoor is de verdachte heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.