85 bekeuringen tijdens snelheidscontrole op Ketelweg, Willem Dreeslaan en Kennedylaan

17 augustus 2004

PAPENDRECHT Tijdens een snelheidscontrole met de fotoradar hebben politieagenten op de Ketelweg 85 bekeuringen uitgeschreven aan bestuurders die te snel reden. Ze hielden de controle op dinsdagavond, 17 augustus 2004, van 19.00 tot 20.30 uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 89 km/uur. In totaal controleerden de agenten ongeveer 520 voertuigen.

Tijdens een snelheidscontrole met de zogenaamde laserpatrol hebben politieagenten 7 bekeuringen uitgeschreven aan bestuurders die te snel reden. Ze hielden de controle op dinsdagavond, 17 augustus 2004, c.

De hoogst gemeten snelheid bedroeg 72 km/uur. In totaal controleerden de agenten ongeveer 211 voertuigen. Overtreders werden staande gehouden en kregen direct een bekeuring mee.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.