Straatfeest sleutelbloemplein

16 augustus 2004
Straatfeest sleutelbloemplein

PAPENDRECHT - Zaterdag 31 juli was weer het jaarlijkse straatfeest van het Sleutelbloemplein.
Dit keer niet met een barbecue maar met chinees, ook niet met regen maar met stralend mooi weer, waardoor men heerlijk buiten kond zitten.


Voor degenen die niet in de zon wilde of kon zitten waren er parasols en natuurlijk een grote tent, die dit jaar niet afgesloten hoefde te worden.

Om 15.00 uur kon er met zijn allen gezellige spelletjes worden gedaan, waaronder bingo en sjoelen.
Met het sjoelen moest er wel een kleine competitie worden gehouden, aangezien er leuke prijzen werden weggegeven. De sfeer zat er al snel in; bij de bingo werd er om het hardst geroepen als er weer een gevallen was, en daarbij viel ook wel eens een valse bingo.
De prijzen logen er ook niet om, dus iedereen deed zijn uiterste best om er een in de wacht te slepen, wat af en toe voor de organisatoren best wel zwaar was, aangezien er af en toe dubbele bingo’s waren.

Om 17.40 kon de inmiddels gebrachte chinees gegeten worden, wat eveneens goed in de smaak viel. Natuurlijk moest er tussendoor nog een bingoronde gespeeld worden, omdat niet alle prijzen uitgedeeld waren, wat eindigde in vijf eerste prijzen.

Inmiddels was zanger Henk de Jager gearriveerd, samen met zijn vrouw, om de sfeer verder te verhogen. Natuurlijk moesten toen ook de voetjes van de vloer, wat in het begin even wennen was. Maar op een gegeven moment was het een drukte van belang, en bijna iedereen deed mee. De zanger had weinig moeite had om iedereen mee te krijgen. Ook zijn vrouw liet diverse liedjes horen. En natuurlijk ook de traditionele polonaise werd meerdere malen gedaan.

Tenslotte worden de onderstaande sponsors bedankt:
Klop woninginrichting, Rocomar bouw, Fit point gezondheidscentrum, Haas service installatie, Grand café Willaerts, Taria Hap Snap, café Chadeall, café De Dijk, eetcafé De Veerstoep, Nico Polis grieks restaurant, van Wijngaarden Electro, Care 4 Cars auto’s, snackbar Snacky, café de Outsider, Prijsvechter in Sliedrecht, de Knecht Schoonmaakbedrijf, garage van Wijngaarden, Taria West, Korteland fiets plus, Tapperij Tijdloos, de Koning Peugeot dealer Wilgendonk, Benschop behangzaak, Chinees restaurant Peking, G. Riske, grieks afhaalrestaurant Nefeli, Shoarma express Samaria, Pizzaria Mellini, Pizzaria Alora, autorijschool Ronald. Covee Sport, Euro zonwering, bakkerij Vlot, Mens sigarenzaak, de Gruijter boekhandel, Tankshop Luit en Lenie Kanegieter, Ab en Hans knipshop, Riant stomerij, Jan Riske, bloemist ten Hoopen, Steakhouse Nefertiti, Commandeur bloemen, de Lange dierenspeciaalzaak en de Gemeente Papendrecht.

Ook worden de organisatoren Maarten en Teunie bedankt voor hun grandioze inzet en geduld. Inmiddels is bekend dat er in 2005 weer een straatfeest gegeven wordt, maar hoe en wanneer wordt nog even geheim gehouden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.