VV Papendrecht verliest ook 2e oefenduel

11 augustus 2004

PAPENDRECHT – Papendrecht speelde afgelopen dinsdagavond 10 augustus 2004 haar 2e oefenwedstrijd tegen RvvH en verloor verassend met 1-3. Een geflatteerde uitslag omdat Papendrecht met veel aanvallen het doel van RvvH bestookte.

De vele kansen werden niet benut door de Papendrechters en de counter van RvvH was levensgevaarlijk. De ruststand was 0-1.

De ploeg van Bill Tukker kwam nog wel op gelijke hoogte maar in de slotminuten profiteerde RvvH van een onoplettende verdediging van Papendrecht en scoorde het 2 doelpunten.

De eerste oefenwedstrijd (tegen SC Feyenoord met 1-2) ging ook verloren, dus de 3e wedstrijd tegen OVV (eveneens een thuisduel) moeten de mouwen flink worden opgestroopt om het zelfvertrouwen voor het nieuwe seizoen terug te winnen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.