Lord of the Rings zwaard gestolen

09 augustus 2004

PAPENDRECHT- Uit een winkel op Den Briel is maandagavond 9 augustus een zwaard gestolen. Het Lord of the Rings zwaard lag in de etalage.

De inbreker(s) hebben met een stoeptegel de ruit ingegooid en hebben het collectors item meegenomen. Het zwaard is ongeveer 1,5 meter lang en weegt 20 kilo. Het zwaard is voorzien van een stootblad met twee vogelkoppen met daartussen een oog met daarin de afbeelding van de oude grijze Gandalf, de tovenaar. De onderzijde van het handsvat is een vogelpoot. Wanneer mensen weten wie het zwaard heeft gestolen of iets meer weten kunnen zij contact opnemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.