Rommeldam 2004

09 augustus 2004
Rommeldam 2004

Van maandag 9 t/m vrijdag 13 augustus was er weer het jaarlijkse Rommeldam van 10:00 - 15:00 uur voor kinderen van 6 t/m 12 jaar in jeugdcentrum Interval. Het jaarlijkse knutselfestijn stond dit jaar in het teken van Olympische Spelen. Kinderen konden kaarten maken, strijkkralen, schminken, scoubidou'en, bloemschikken, kleien, verven en figuurzagen. De opening werd verzorgd door burgemeester De Bruin, die de Olympische vlam aanstak. De organisatie was eerst van plan om een echte vlam aan te steken, maar vond het risico toch te groot om dit daadwerkelijk te doen in de buurt van de kinderen.

De kinderen mochten natuurlijk alle creaties die ze gemaakt hadden mee naar huis nemen. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd, want kinderen kregen een snoepkaart, waarmee ze snoep en drinken konden bestellen.

Om 10:00 uur stond een lange rij met kinderen te wachten voor de ingang.

Burgemeester De Bruin opende het knutselspektakel met het aansteken van de Olympische vlam.

De hele zaal was versierd met alles wat te maken heeft met Olympische spelen.

Dit jaar kon er ook buiten met hout worden geknutseld.

Strijkkralen blijven populair op Rommeldam.

De nieuwe rage scoubidou was uiteraard ook op Rommeldam te vinden

Kinderen konden ook zelf een Olympische linnentas maken.

Met de snoepkaart is er heel wat keus...

Het maken van kaarten met daarop een voetbal of een basketbal.

Tatoos laten beschilderen

© fotografie: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.