Jachtweer patronen gevonden aan de Leeuwerikstraat

06 augustus 2004

PAPENDRECHT – Op vrijdagavond 6 augustus gingen politie-agenten na een melding van een vechtpartij naar de Leeuwerikstraat te Papendrecht. Ter plekke stond de bewoner op de galerij, maar ontkende dat er een vechtpartij was geweest. De kapotte ruit van de voordeur had hij naar eigen zeggen, zelf veroorzaakt. Binnen troffen de agenten enkele patronen aan van een jachtgeweer. Daarop kreeg de eigenaar een procesverbaal en werden de patronen in beslag genomen.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.