Tasjesroof op de Oude Veer

06 augustus 2004

PAPENDRECHT – Een 67-jarige vrouw uit Papendrecht is slachtoffer geworden van een tasjesroof. Dit gebeurde toen zij vrijdagmiddag 6 augustus over het Oude Veer fietste.

Twee jonge mannen op een scooter kwamen langszij, waarop de duopassagier haar tas uit het boodschappenmandje graaide. Het signalement is als volgt: de bestuurder van de scooter heeft een lichtgetinte huidskleur, bol hoofd, rood/oranje t-shirt, zwart krullend kort haar, leeftijd ca. 18 jaar.

Het signalement van de passagier op de scooter: lichtgetinte huidskleur, zwart kort haar, streepjeshemd kleur groen/geel, leeftijd ca. 18 jaar. Getuigen die iets hebben gezien tussen 14.00 en 14.30 uur worden verzocht zich te melden via (0900) 8844, vragen naar GPF Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.