Poging tot oplichting

04 augustus 2004

PAPENDRECHT- Een 44 jarige man uit Papendrecht kreeg begin vorige week een vreemd telefoontje. Hij werd gebeld door een onbekende man die zei dat hij op Schiphol stond met een paar asielzoekers. Volgens de beller zou de Papendrechter zich hebben opgegeven om asielzoekers op te vangen. Toen de Papendrechter zei dat dit niet waar was, zei de beller dat hij over een uur bij zijn woning zou zijn. Er gebeurde echter niets.

Eind van vorige week werd de Papendrechter weer gebeld dat hij 1800 euro moest betalen omdat hij zijn afspraak niet was nagekomen. De beller wist heel veel te vertellen over de Papendrechter. Waar hij woont, en werkt en waar zijn vrouw werkt. Ook een collega zou een dergelijk telefoontje hebben gehad. De politie roept mensen op die ook dergelijke telefoontjes krijgen of hebben gekregen dit te melden bij de politie in Papendrecht, telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.