15-jarige autobestuurder aangehouden op de Veerweg

29 juli 2004

PAPENDRECHT – Politiemensen hebben een jonge autobestuurder aangehouden. Ze zagen de 15-jarige jongen uit Papendrecht op donderdag 29 juli 2004 omstreeks 03.30 uur op de rotonde bij de Veerweg in Papendrecht. De verdachte reageerde niet op het stopteken van de politie maar deze reed hem klem. De jongen reed zonder toestemming van zijn moeder in haar auto en had ook teveel alcohol op. En natuurlijk had de 15-jarige in verband met zijn leeftijd nog geen rijbewijs.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.