Winkel Barend Romijn vernieuwd

22 juli 2004
Winkel Barend Romijn vernieuwd

PAPENDRECHT - De afgelopen maanden is de winkel van Barend Romijn slecht bereikbaar geweest vanwege werkzaamheden in en rondom de bloemenbuurt. De werkzaamheden zijn onlangs afgerond en de winkel is weer prima te bereiken, mede dankzij de extra parkeergelegenheid die naast de winkel is gecreërd.

In de tussentijd is ook de voorgevel van de winkel vernieuwd, zoals de nieuwe lichtbak met het logo. Er zijn nieuwe kozijnen en een nieuwe deur geplaatst die voorzien zijn van inbraakwerend dubbel glas. Ook het assortiment gloeilampen is uitgebreid en vernieuwd zodat de klant voor bijna alle soorten lampen bij BAREND ROMIJN terecht kan. Tenslotte is er in de winkel een airco geplaatst, zodat in een aangenaam klimaat gewinkeld kan worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.