Ruzie in zwembad

21 juli 2004

PAPENDRECHT – Na een ruzie in zwembad De Hooght heeft de politie drie mensen aangehouden. De ruzie ontstond op woensdagmiddag 22 juli 2004 in het zwembad aan de Lange Tiendweg in Papendrecht. Waarschijnlijk begon het allemaal nadat een 16-jarige jongen per ongeluk een 33-jarige vrouw uit Papendrecht raakte op het moment dat de jongen tegen een zakje chips schopte. Hierop volgde eerst een woordenwisseling gevolgd door een vechtpartij. Diverse politievoertuigen gingen naar het zwembad en hielden twee mannen van 19 (Dordrecht) en 30 (Papendrecht) en de 33-jarige vrouw aan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.