Waterbus groeit, Fast Ferry krimpt

14 juli 2004
Waterbus groeit, Fast Ferry krimpt

REGIO - De waterbussen in de Drechtsteden hebben het eerste half jaar 578.000 passagiers vervoerd. Dat is 3% meer dan een jaar eerder.


Directeur Ottevanger van Waterbus BV zegt dat de groei hem een beetje tegenvalt. Als oorzaak ziet hij vooral het slechte weer in de voorjaarsvakantie en de zomer, die achterblijft bij vorig jaar.
Ook de Fast Ferry, het snelle veer tussen Dordt en Rotterdam, klaagt over het weer. De Fast Ferry boekte daardoor zelfs iets minder passagiers dan in het eerste half jaar van 2003. Directeur Sprenger wil geen exacte getallen geven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.