Theater verkoopt 20.000ste kaartje

01 juli 2004
Theater verkoopt 20.000ste kaartje

PAPENDRECHT - De voorverkoop van kaarten voor het nieuwe seizoen van Theater De Willem loopt voorspoedig. Op 29 juni werd het 20.000ste kaartje verkocht aan de familie Belinfante uit Papendrecht. Wethouder van cultuur Koos de Looff wilde graag dat kaartje zelf overhandigen en deed er ook nog een bosje bloemen en een theaterbon bij.

Mijlpaal
Directeur Erik Groeneweg stond er tevreden naar te kijken. “De verkoop van dit kaartje is opnieuw een mijlpaal voor ons theater. Het heeft er alle schijn van dat we in de loop van het komend seizoen opnieuw meer dan 30.000 bezoekers zullen kunnen verwelkomen. Het toont maar weer eens aan dat De Willem aan een groeiende behoefte voorziet.”

Eenakterfestival
Het nieuwe seizoen begint op vrijdag 3 september met een eenakterfestival, waarin regionale amateur-gezelschappen optreden. De laatste voorstelling staat gepland voor vrijdag 10 juni 2005. Dan voert Jeugdtheater Hofplein Repelsteeltje op. In totaal zijn er in het komende seizoen 105 voorstellingen te bezoeken

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.