Drechtsteden willen fors investeren

30 juni 2004

REGIO - De Drechtsteden willen veel geld uitgeven aan betere bereikbaarheid, economische en sociale ontwikkeling, woningbouw en onderwijs. In totaal gaat het om een bedrag van ruim 50 miljoen euro.

Dordrecht stopt 15 miljoen in een investeringsfonds, de zes andere gemeentes samen ook nog eens 15 miljoen. De rest komt naar verwachting grotendeels van de provincie. De zeven gemeenteraden moeten dit najaar akkoord gaan met het totale pakket. Alle colleges van B&W zijn het al eens. De Commissie Dijkstal zei in januari dat de plannen goed zijn, maar dat het nu aankomt op uitvoering.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.