Familietoernooi DES’72 geslaagd

28 juni 2004

PAPENDRECHT – Afgelopen zaterdag hield handbalvereniging DES’72 het jaarlijkse familietoernooi wat omgedoopt was in het EK asfalthandbaltoernooi.

Dit toernooi, wat behoorlijk wat publiek trok, is traditie getrouw de afsluiting van het seizoen.

Onder een heerlijk zonnetje spelenden de teams meer om de gezelligheid dan voor de winst. Toch was er wel sprake van een competitie en vooral titelverdediger "Der Manschaft" stond onder grote druk. Net als bij het voetballen konden ook de "Duitse" handballers hun reputatie niet waar maken en zij waren de grote verliezers. Hun plaats werd in genomen door nieuwkomer de FLUGEL BOYS die met de beker aan de haal gingen. Bij de gemengde teams was het echter weer de Grondmolen die het sterkst was. Het is een geslaagde dag geworden en veel niet-handballers hebben met de sport kunnen kennis maken en hun enthousiasme was zo groot dat er een aantal aanmeldingen binnen kwamen voor recreatie handbal. Een tak die in oprichting is bij DES en er kunnen zich nog leden aanmelden via www.des72.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.