Opening tijdelijk winkelcentrum De Meent

16 juni 2004

Papendrecht - Woensdag 16 juni 2004 heeft het tijdelijk winkelcentrum De Meent officieel zijn deuren geopend. De ontwikkeling van het nieuwe winkelhart van Papendrecht kan nu daadwerkelijk van start gaan.

Omdat het winkelgebied verder reikt dan de locatie van de tijdelijke winkels, werd het een feest in drievoud. Op feestelijke wijze zijn de contouren van het winkelhart van Papendrecht gemarkeerd door het ontkurken van campagneflessen bij de kruising Veerweg/Westeind en aan de Brederodelaan. De feestelijke taart aan de noordkant van het tijdelijke winkelcentrum werd gebruikt bij de opening van het winkelcentrum zelf.

In de loop van de dag werden er allerlei activiteiten georgeniseerd voor de kinderen, zoals het ballonvouwen en de ballonnenwedstrijd.


Het tijdelijk winkelcentrum geopend!


En ook de grootste winkel in Den Briel, Bas van der Heijden, is vandaag geopend.


Bij de ingang aan de noordkant staat een enorme taart (die niet aangesneden mag worden...)


Het college van B&W heeft de touwtjes stevig in handen...


De optocht naar de Brederodelaan.


En ook andere winkels zijn deze dag geopend, zoals Kaasboer Den Besten


Voor de allerkleinsten is er een ballonnenman...


De champagnefles staat al klaar om te worden ontkurkt.


De fles is ontkurkt en er worden vele ballonnen het luchtruim in geschoten.


En tenslotte wordt er ook op de Brederodelaan een fles ontkurkt door een aantal winkeliers.

© fotografie: Hans Huisman
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.