Robin Matenabokaal weer groot succes

15 juni 2004
Robin Matenabokaal weer groot succes

Papendrecht, 15 juni 2004 - De jaarlijkse strijd om de Robin Matena Bokaal is op zaterdag 12 juni 2004 gestreden in sporthal De Laaght aan de Douwes Dekkerlaan. Winnaars waren de teams van ‘de Anita’s’ en ‘de Bauers’. Belangrijker was echter de geweldige ambiance waarin het toernooi zich afspeelde. Gastheer zaalvoetbalvereniging Eteha liet zich van zijn beste kant zien. Een spontaan optreden van een blaaskapel en de Smarties deden de rest. Voor het goede doel werd 4800 euro bijeengebracht. De Stichting on Wheels en Duchenne Parent Project mogen ieder een greep in de kas doen. Volgend jaar is weer een nieuwe editie van de Robin Matena Bokaal.

 

 


De rolstoelers werden met applaus ontvangen door de voetballers


Een spontaan optreden van een blaaskapel uit Zwijndrecht


Valide en minder valide sporters treffen elkaar


Een ongelukje zit in een klein stoeltje


Er wordt een "verbeten strijd" gevoerd


En de vreugde na een goal.

 

© fotografie: Wim Erkelens

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.