Auto parkeert in tuin, bestuurder onder invloed

13 juni 2004

PAPENDRECHT – Agenten hebben een 31-jarige autobestuurder uit Alblasserdam aangehouden. Ze gingen op zondag 13 juni 2004 omstreeks 04.00 uur naar de Scheidingslaan in Papendrecht. Daar stond een auto schuin in de bloembakken van een woning.

Op de bestuurdersstoel lag de verdachte te slapen. De politiemensen maakten hem wakker en roken direct een alcohollucht. Onderweg naar het bureau deed de 31-jarige lastig maar viel ook regelmatig in slaap. In de cellengang draaide de verdachte helemaal door en schold de agenten uit. Ook weigerde hij medewerking aan de blaastest waarop de man in de cel mocht blijven.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.