Eerste winkeliers in tijdelijk winkelcentrum

08 juni 2004
Eerste winkeliers in tijdelijk winkelcentrum

PAPENDRECHT – De afgelopen week zijn de eerste winkeliers zoals Zipp Mode, Boekhandel De Meent en de Musicstore verhuisd naar het tijdelijke winkelcentrum Den Briel. Deze week zijn er weer een aantal winkeliers bijgekomen, zodat het al bijna helemaal gevuld is met de winkeliers die straks in het nieuwe winkelcentrum gaan komen.

De officiële opening is gepland op woensdag 16 juni 2004. Omdat het winkelgebied verder reikt dan de locatie van de tijdelijke winkels, wordt het een feest in drievoud. Om 13.30 uur wordt het tijdelijk winkelcentrum geopend en om 13.50 uur is er een speciale handeling bij de kruising Veerweg/Westeind. De laatste speciale handeling is om 14.10 uur aan de Brederodelaan. Tussendoor zijn er een aantal activiteiten voor jong en oud, zoals een ballonnenwedstrijd en een optreden van een bandje. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.