PKC Naar veldfinale

07 juni 2004

PAPENDRECHT - Vanaf het beginsignaal was PKC/Café Bar "op scherp". Mady Tims scoorde binnen enkele seconden de 0-1, waardoor er een zelfverzekerd PKC/Café Bar voor de rest van de wedstrijd stond. Vrijwel de hele eerste helft behield PKC/Café Bar een lichte voorsprong, maar het kon de marge niet verder dan 2 punten doen oplopen.
Kort voor rust wist Dalto/Human Network weer terug te komen (9-9), waarna met 11-11 de kleedkamers konden worden opgezocht.

Na de rust was het PKC/Café Bar dat binnen de kortste keren het verschil naar 4 bracht en de groen-witte machine bleef daarna doordenderen. Nog slechts één keer kon Dalto/Human Network tot 3 doelpunten terugkomen, maar daarna was het PKC/Café Bar dat het kunststofgras van Driebergen volledig wegmaaide en het tempo zo hoog opvoerde, dat zelfs de scheidsrechter met kramp moest worden gewisseld.
Een grandioze tweede helft, met sublieme staaltjes korfbal bracht het publiek (inclusief de kenners van Dalto, welken zich waardig wisten verslagen) in verrukking (7-14 score in de tweede helft) en voerde PKC/Café Bar opnieuw naar de veldfinale, volgende week in Eindhoven tegen die Haghe. Eindstand: 18 - 25.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.