Familiedag VV Papendrecht

07 juni 2004

PAPENDRECHT - De v.v. Papendrecht organiseerde zaterdag 5 juni 2004 de Familiedag, op Sporpark Slobbengors, ter afsluiting van het voetbalseizoen.
Zo'n 180 kinderen (E-en F-pupillen van de v.v. Papendrecht en v.v. Drechtstreek) deden in de ochtend mee aan de zeskamp.

De meest uiteenlopende spellen stonden opgesteld op het hoofdveld zoals de Golfbaan, Voetbalbehendigheidspel, Pionnen schieten, Zwembad/evenwichtsbalk, Zwembad gooien, Stokken vangspel, Zuignap gooien, Hindernis baan (luchtkussen met een lengte van 20 meter), Clownskop gooien, Ski lopen, Vergiet spel, Waterdragers, 8 persoon step en de Bungy Run Baan.

Alle kinderen kregen een "prijsje" welke ter beschikking was gesteld door de C1000 gevestigd op winkelcentrum Wespolder. Voor de overige elftallen, vanaf de D's tot en met de senioren, waren onderlinge wedstrijden georganiseerd met de v.v. Drechtstreek. In de avond werd het seizoen afgesloten met een feestavond voor de leden van de v.v. Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.