Jongetje aangehouden na diefstal zwemtas

06 juni 2004

PAPENDRECHT- In een zwembad aan de Lange Tiendweg is een jongetje aangehouden. Op zondagmiddag 6 juni zag een 50-jarige vrouw uit Papendrecht het jongetje zich verdacht gedragen. Hij pakte een tas van een meisje en stopte dit onder zijn handdoek terwijl het meisje aan het zwemmen was.

Vervolgens liep hij ermee weg. De vrouw nam het jongetje mee naar de badjuffrouw totdat hij aan de politie kon worden overgedragen. De politie hield het jongetje aan en bracht hem over naar het politiebureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.