Hans van de Beukel verrassend schaakkampioen

01 juni 2004

PAPENDRECHT - Hans van de Beukel is verrassend clubkampioen geworden bij schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam.

Pieter Verkade eindigde met kleine achterstand op de tweede plaats.
De eerste plaatsen in de clubcompetitie worden daarmee bezet door twee spelers die het afgelopen seizoen voor het tweede team uitkwamen. Zij lieten diverse sterker geachte spelers achter zich, al geeft de eindstand een wat vertekend beeld omdat een aantal sterke spelers vaak verhinderd was.

Hans van de Beukel, die ook als wedstrijdleider en jeugdleider actief is voor de club, maakte daar optimaal gebruik van. Pieter Verkade maakte met zijn tweede plaats een goede rentree na jaren van afwezigheid als actief schaker. Derde in de interne competitie werd Kees Brinkman, gevolgd door Johan Vermeulen en Rob Honing. Wim Roodnat werd winnaar van de B-groep, terwijl Leon de Bruijn veruit de sterkste was van de C-groep.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.