3e team schaakclub alsnog gepromoveerd

01 juni 2004

PAPENDRECHT - Het derde team van de schaakvereniging is alsnog gepromoveerd naar de derde klasse van de Rotterdamse Schaakbond.

Het achttal, dat onder leiding stond van teamcaptain Louis Kemper, was al enige weken klaar met de competitie. De tweede plaats die daarbij werd behaald, geeft na het afwerken van alle wedstrijden in de andere klassen, recht op de extra promotieplaats.


Het eerste en het tweede team komen volgend jaar uit in de tweede klasse. Het tweede team presteerde na het kampioenschap van vorig jaar opnieuw sterk door dit seizoen een tweede plaats te behalen. Het eerste team bleef op een teleurstellende vierde plaats steken, maar zal komend seizoen met Van de Beukel en Verkade in de breedte wellicht sterker zijn en een gooi naar promotie kunnen doen.
Bij schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam wordt de komende weken de interne bekercompetitie afgewerkt. In juli en augustus wordt weer de wekelijkse schaakinstuif op de dinsdagavond gehouden, waarbij ook niet-leden vanaf 20.00 uur welkom zijn in het Denksportcentrum in Papendrecht om een potje te spelen. Leden van de schaakclub zijn graag bereid om als tegenstander te fungeren of om uitleg te geven over de spelregels en de finesses van het schaakspel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.