Rotonde kennedylaan krijgt vorm

25 mei 2004

PAPENDRECHT - De aanleg van een rotonde op de kruising Willem Dreeslaan/Kennedylaan loopt volgens planning, vrijdag 28 mei wordt de Willem Dreeslaan weer opengesteld voor verkeer. Op de nieuw aangelegde rotonde hebben fietsers voorrang.
Tijdens de afsluiting maken verkeersdeelnemers af en toe gebruik van een route door omliggende straten; dit levert echter overlast op voor de bewoners en zorgt ook wel eens voor gevaarlijke situaties. Daarom wordt verzocht de aangegeven routes te volgen.

Dinsdag 1 juni worden vanwege de werkzaamheden in de volgende fase de Kennedylaan/Lange Tiendweg/Thorbeckesingel (richting Burgemeester Keijzerweg) afgesloten. Ook hier wordt ter plaatse een omleidingsroute aangegeven. Ook de Kennedylaan blijft tussen Willem Dreeslaan en genoemd kruispunt afgesloten. Alle werkzaamheden worden voor de bouwvakvakantie afgerond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.