Vernielingen op de Andoornlaan: zes aanhoudingen

22 mei 2004

PAPENDRECHT- Op de Andoornlaan hebben twee mannen, 19 en 20 jaar oud en afkomstig uit Papendrecht een bushokje geprobeerd te vernielen. Zij trapten verschillende keren tegen het hokje aan. Dit werd gezien door agenten, die de heren vervolgens hebben aangehouden. Twee andere mannen, beiden 19 jaar oud en eveneens afkomstig uit Papendrecht, zijn ook aangehouden.

Zij trapten zelf niet, maar maakten wel deel uit van de groep en deden ook niets om de vernielingen te voorkomen. De mannen van 19 en 20 jaar oud zijn in verzekering gesteld. Zondag 23 mei zijn een 19-jarige man uit Sliedrecht en een 21-jarige man uit Papendrecht aangehouden. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn bij eerdere vernielingen dit jaar aan bushokjes. De politie zet het onderzoek voort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.