Ongeval met letsel na botsing fietsers

20 mei 2004

PAPENDRECHT- Op donderdagavond, 20 mei 2004, omstreeks 21.20 uur, vond op het Fietspad van de Burgemeester Keijzerweg een ongeval plaats, waarbij een 15 jarig meisje uit Papendrecht gewond raakte. Het meisje fietste met achter op haar vriendin over het fietspad komende vanaf de Veerweg. Ter hoogte van de Randwijk stond een groepje jongelui.

Toen het meisje passeerde stapte één van de jongelui, een meisje, met haar fiets het fietspad op. Een botsing volgde, waarna alle drie de meisjes op de grond terechtkwamen. Het eerst genoemde meisje liep een hersenschudding op en kreeg een soort epileptische aanval. Zij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.