Busjes aangehouden met hennepplantage spullen

18 mei 2004

PAPENDRECHT- Vier mannen zijn aangehouden. Op dinsdagavond 18 mei belde een getuige de politie. Enkele mannen zouden zich verdacht gedragen in een leegstaand pand aan de Kelvinring in Alblasserdam. Hierna reden de mannen weg. De politie trof de mannen even later op de avond aan op de A15. Ze reden in twee busjes. Beide busjes waren geladen met assimilatielampen en ventilatoren welke worden gebruikt voor hennepplantages. Alles is in beslag genomen. De mannen (21, 24, 27 en 32 jaar en allen afkomstig uit Oss) werden overgebracht naar het politiebureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.