Fit point sport 7500 euro bij elkaar voor roparun-team

17 mei 2004

PAPENDRECHT - De spinning- en aerobicsmarathon die gezondheids- en bewegingscentrum Fit Point in Papendrecht op vrijdagavond 14 mei heeft georganiseerd, heeft het aanzienlijke bedrag van 7500 euro opgeleverd voor het Roparun-team van Unit 4 Agresso.

De teams of de individuele deelnemers aan de marathon konden kiezen tussen een spinning-marathon van 3 uur, of een aerobics-marathon van 3 uur. Zij werden gesteund door sponsors die hen voor een vast bedrag sponsorden, of voor een bedrag per uur.

Na drie uur intensief sporten onder deskundige en zeer enthousiaste leiding, kon de organisatie het fantastische bedrag van 7500 overhandigen aan het team van Unit 4 Agresso dat deelneemt aan de Roparun. Voor de deelnemers die het meeste sponsorgeld bijeen wisten te brengen, waren er bovendien leuke prijzen beschikbaar.

De Roparun
De opbrengst van de fitnessmarathon komt ten goede aan het team van Unit 4 Agresso dat deelneemt aan de Roparun: de langste non-stop estafetteloop ter wereld voor teams, die gaat van Parijs naar Rotterdam. De teams proberen daarbij ook een zo hoog mogelijk bedrag aan sponsorgeld bijeen te brengen, dat geheel besteed wordt aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten met kanker.

Voor de Roparun 2004 zijn onder meer de volgende specifieke doelen opgesteld:

  • Financieren van 20 voorstellingen in kinderziekenhuizen van de Stichting Poppen­theater Kameleon,
  • Financiële bijdrage aan de Roparun-inloophuizen en aan het familiehuis van de Daniel den Hoed Kliniek,
  • Verzorgen van informatiebrochure voor de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker.

In 2003 haalden de deelnemende teams 2,3 miljoen euro voor het goede doel op. In totaal heeft de Roparun in haar dertienjarig bestaan al meer dan 13 miljoen euro opgebracht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.