Huisvesting voor vrienden uit Blomberg gezocht

11 mei 2004

PAPENDRECHT - De vrienden van Blomberg ontvangen van dinsdag 1 tot en met vrijdag 4 juni een delegatie inwoners uit de Duitse partnergemeente Blomberg. Wie het leuk vind drie nachten huisvesting te bieden aan en kennis te maken met een of meerdere personen uit Blomberg, deel te nemen aan onder meer een excursie naar paleis Het Loo en deze traditioneel gezellige en leerzame dagen mee te maken, kan contact opnemen met Jannie Markesteijn, tel. 615 12 90.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.