PKC Verliest belangrijke wedstrijd

03 mei 2004

PAPENDRECHT - PKC/Café Bar moest voor de eerste returnwedstrijd naar den Haag afreizen, waarbij winst de kruisfinales een belangrijke stap dichterbij zou kunnen brengen (Martine de Jong ontbrak in de basis, haar plaats werd ingenomen door Marjon Seriese).

Hoewel de start veelbelovend leek (binnen enkele minuten stond er 0-3 op het scorebord) kwam het daar echter niet van. Het niveau van de groen-witten zakte snel af, waarvan die Haghe profiteerde. Het kwam tweemaal langszij (5-5 en 7-7) en daarna voorbij PKC/Café Bar.
Met rust keek de ploeg reeds tegen een duidelijke achterstand aan. (11-7)


Ook in de tweede helft kon PKC/Café Bar geen vuist meer maken. Sandra van den Herik moest geblesseerd de wedstrijd staken, waardoor Sabine Eindhoven haar debuut in het eerste kon maken. Ook zij kon echter het tij niet meer doen keren. De nederlaag bleek onafwendbaar, waarbij die Haghe uitliep naar 18-11, waardoor ook een negatief onderling resultaat tegen die Haghe ontstond, wat in de eindafrekening nog wel eens van cruciaal belang kan blijken te zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.