Omstanders vallen agent aan tijdens aanhouding

30 april 2004

PAPENDRECHT – Twee mannen, een 35-jarige man uit Sliedrecht en een 27-jarige man uit Papendrecht, zijn in de nacht van donderdag 29 april op vrijdag 30 april aangehouden na een vechtpartij in de Leeuwerikstraat.

Hierbij raakte 34-jarige agent gewond. De mannen bemoeiden zich met de aanhouding van een 20-jarige man uit Nispen, die werd aangehouden omdat hij vermoedelijk met teveel drank op achter het stuur zat. De beide mannen waren het hier niet mee eens en gingen de agenten die de aanhouding verrichtten, te lijf. Hierbij liep de 34-jarige agent vermoedelijk een hersenschudding op. De twee verdachten zijn in verzekering gesteld. De 20-jarige man blies bij controle op het politiebureau 330 ug/l. Hij kreeg een rijverbod opgelegd van twee uren en kan een beschikking van justitie verwachten. Hij is heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.