Seniorenselectie TTV Papendrecht kampioen promotieklasse

27 april 2004

PAPENDRECHT - Vrijdagavond heeft de seniorenselectie het kampioenschap in de promotieklasse gevierd.

Voor het feest diende nog wel even de slotwedstrijd tegen de naaste concurrent gespeeld te worden, maar dat was eigenlijk alleen nog maar voor de statistieken, want het bezoekende VDN Salamanders 4 had zelf al de kansen op het kampioenschap verspeeld, het puntenverschil was inmiddels te groot geworden.

Geheel relaxed konden Ruud Schoon en Guido Houwing naast één enkelpartij ook samen het dubbel winnend afsluiten. Winnie van Rooy (2x) deed het net iets beter en alle Papendrechtse spelers onderkenden gelaten dat de meest getalenteerde van de tegenstanders uit Wateringen immers onverslaanbaar is. Nadat de 5-5 op het wedstrijdformulier was bijgeschreven was het de hoogste tijd voor de traditionele lofzang: "We are the champions" en het gebruikelijke gerstenat. Op de foto is afwezige 4e speler Richard Steenhuisen bijgeplakt, Richard had met zijn 83% score een belangrijk aandeel in de promotie.

In het najaar zal Papendrecht 1 trachten te spelen voor behoud in de hoofdklasse, op voorhand zeker geen eenvoudige opgave !

Slotpartij 2e jeugdteam
Omdat de tegenstanders nog punten nodig hadden voor hun kampioenschap in de 3e klasse, mocht het 2e jeugdteam van Papendrecht vrijdagavond alsnog afreizen naar Gorinchem voor deze verplichte toegift. De jeugdselectie van SNS-Gorkum was opnieuw beduidend sterker dan de al gedegradeerde Papendrechters, dus er werd hen geen strobreed in de weg gelegd. Jesse Vorsteveld en invaller Matthijs Rietveld bleven beiden met lege handen en zij verloren ook het dubbel. Kees Andriesse wist nog met een overwinning het puntje voor de eer te scoren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.