Papendrecht E1 en E2 zijn kampioen

26 april 2004

PAPENDRECHT - Afgelopen donderdag, 22 april '04, zijn E1 en E2 van de v.v. Papendrecht kampioen geworden.

E1 speelde een spannende wedstrijd tegen ASWH E3, in Hendrik Ido Ambacht. De wedstrijd werd gewonnen met 2 tegen 4, maar bij de rust stond E1 nog met 2-0 achter. E1 kon nog ingehaald worden door RCD (op doelgemiddelde), maar dat gebeurde niet.
 E2 is met grote overmacht in de competitie kampioen geworden. De Boys van leider Edwin Romijn en trainer Bjorn Buchholz bleven ongeslagen: ze scoorde veel doelpunten en kregen er maar een enkele tegen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.