Feestje eindigt in confrontatie tussen twee grote groepen

25 april 2004

PAPENDRECHT- Na een feest in een uitgaansgelegenheid aan de Lange Tiendweg ontstond op 25 april omstreeks 03.00 uur een confrontatie tussen twee groepen van ongeveer 20 jongeren. Hierbij vielen over en weer klappen, waarbij twee jongens letsel opliepen in hun gezicht. De politie scheidde de twee groepen en adviseerden de jongeren naar huis te gaan. De rust keerde snel weder.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.