Fietsers op veerweg

24 april 2004
Fietsers op veerweg

PAPENDRECHT - Vanwege het tijdelijk winkelcentrum is de Veerweg tijdelijk omgelegd, hetgeen gevolgen heeft voor weggebruikers en bewoners van de Veerweg.
Ter hoogte van het tijdelijk winkelcentrum liggen geen aparte fietspaden langs de Veerweg. Automobilisten wordt verzocht rekening te houden met fietsers op de rijbaan, en rijgedrag en snelheid aan te passen. Voor fietsers is het raadzaam op dit stukje Veerweg achter elkaar te fietsen. Verder wordt verzocht niet over het trottoir te fietsen; niet alleen is het verboden en leidt het tot onveilige situaties (vooral voor voetgangers), ook zorgt het voor overlast voor bewoners van de Veerweg.
De gemeente doet een beroep op alle weggebruikers rekening met elkaar te houden, zodat iedereen - voetgangers, fietsers en automobilisten - zich veilig over de Veerweg kan begeven.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.