Tasjesroof mislukt - getuigen gezocht

20 april 2004

PAPENDRECHT - Dinsdagmorgen 20 april heeft een tot nu toe onbekende man getracht een 71-jarige vrouw uit Papendrecht op het Vinkenpad te beroven van haar tas. De vrouw fietste op het Vinkenpad toen zij door een man van ongeveer 30 jaar op een sportfiets tegemoet gereden werd. Toen hij haar gepasseerd was, keerde hij om en poogde de tas van de vrouw uit haar fietstas te stelen. Dit mislukte omdat de echtgenoot van de vrouw, die achter haar reed, een gil gaf waar de belager kennenlijk van schrok. Hij ging er vandoor in de richting van de Muilwijkstraat, de Gerrit van Dalenstraat in.

De politie is op zoek naar getuigen van deze poging tot tasjesroof en mensen die eventueel eerder slachtoffer geweest zijn van een (mislukte) tasjesroof. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.