Papendrecht F1 is kampioen

19 april 2004

PAPENDRECHT - Op zaterdag 17 april moest het gebeuren. F1 van VV Papendrecht speelde de kampioenswedstrijd tegen F1 van VV Arkel. De hele wedstrijd stond in het teken van het voorjaarskampioenschap 2004. Dat was ook aan de jongens te zien. Sommigen hadden een bleek bekkie en anderen waren een beetje stil.

Toch gingen ze goed van start en kreeg Arkel geen kans. Een vrije trap van Viggo mocht van trainer Geert ineens op het doel: 1-0. De 2-0 en 3-0 kwamen ook van Viggo, die er duidelijk zin in had. 3-0 was tevens de ruststand. Omdat we met 1 punt kampioen zouden zijn, durfden de trainers het wel aan om de kampioens T-shirts onder het Papendrecht shirt te doen om de ouders te verassen.
De tweede helft was eigenlijk niet leuk. Arkel probeerde op alle manieren het voetballen onmogelijk te maken. Gelukkig werd een goede corner van Moshin door Viggo binnen getikt: 4-0. En dan, na het eindsignaal, was het groot feest. F1 is KAMPIOEN. In een poule waarin 3 najaarskampioenen en 3 vice-najaarskampioenen zaten hebben de jongens het perfect gedaan.
F1 is in de loop van het jaar een hecht team geworden. Er wordt bij vlagen goed overgespeeld en wat ook erg belangrijk is, er wordt zelden op elkaar gescholden. Keurig jongens.
Nadat de penaltys genomen waren, werd de fles (kinder)champagne opgetrokken en kregen de jongens een
bos bloemen van de ouders. Jeugdvoorzitter Bram Blom was gekomen om te feliciteren en om een korte toespraak te houden. Hierna al zingend naar de douche. Sommigen waren zo blij dat ze met kleren en al onder de douche gingen. Na het douchen werden de jongens stuk voor stuk door trainer Geert in het zonnetje gezet en kregen ze allemaal een door de ouders geschonken beker. Van de VV Papendrecht kregen de jongens patat en drinken, wat het feest, dat tot in de kleine uurtjes duurde, compleet maakte.

Het seizoen is nog niet voorbij maar wij, FRANK, GEERT en TON, hebben ervan genoten. Niet alleen omdat we kampioen geworden zijn, maar vooral van de inzet en opkomst bij wedstrijden en trainingen., het mooie samenspel en vooral de vriendschappen die ontstaan zijn. Ook alle ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, ooms en tantes en een ieder die we vergeten zijn, bedankt voor een prima seizoen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.