Wedstrijdverslag van de wedstrijden ZPV de Geul

19 april 2004
Wedstrijdverslag van de wedstrijden ZPV de Geul

PAPENDRECHT - De zwemmers van de Geul hebben het goed gedaan afgelopen zaterdag. Vooral bij de meerkamp minioren, die gezwommen werd in eigen bad, werden veel podiumplaatsen behaald.

Eerste plaatsen waren er voor Debby van Steenderen, Djamari Oetringer en Jasper de Win. Op de diverse afstanden waren er tweede plaatsen voor Chadassa Mannee, Latona Baart, Bas van den Sigtenhorst, Jasper de Win, Jesse de Win en Vincent Schaddellee. Derde plaatsen waren er voor Romy Hoenderop, Demi Hillenaar, Katinka van de Dool, Chadassa Mannee, Denise van den Berg, Jesse de Win en Melvin van der Wees.

In Dordrecht werd deel 4 van de ZRO junioren gezwommen. Hoewel een flink aantal pr’s sneuvelde, werd slechts één medaille behaald. Chantal van der Perk ging er op de 100m vlinderslag vandoor met het zilver. Op de andere afstanden waren de tegenstanders net iets beter.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.