Smeeing/BDC te sterk voor DES’72

19 april 2004

PAPENDRECHT - De mannen van het Papendrechtse DES’72 konden ook afgelopen zaterdag niet voldoen aan de verwachtingen, die bij aanvang van de nacompetitie werden voorspeld.

De eerste twee wedstrijden werden net op de valreep verloren. Vandaag stond Smeeing-BDC uit Soest op het programma. DES’72, spelend zonder de geblesseerde Dennis Abrahams (keeper) en Remco Peters, startte goed en kwam gemakkelijk op voorsprong. BDC kreeg langzaam maar zeker steeds meer controle over de wedstrijd en ze wisten de achterstand voor de rust nog om te buigen in een 16-17 voorsprong. Ook na de rust kregen de mannen van Miki Zornic niet de regie terug over de wedstrijd, mede door de mandekking die op Joost van Est werd gezet.

Was er in de twee eerdere wedstrijden nog sprake van een spannende strijd, was DES’72 vandaag in de tweede helft niet opgewassen tegen de Soestenaren. Zij konden de voorsprong verder uitbouwen en de eindstand werd bepaald op 23-30. Door deze derde nederlaag is DES’72 vrijwel kansloos geworden om nog in aanmerking te komen voor promotie naar de eredivisie. Volgende week speelt DES zijn laatste thuiswedstrijd tegen het Arnhemse Swift, ze zullen er alles aan doen om het seizoen met een overwinning af te sluiten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.