Tasjesrover aangehouden

16 april 2004

PAPENDRECHT- Een 22-jarige tasjesrover uit Albasserdam is aangehouden. De man bevond zich op vrijdagavond 16 april voor een hotel aan de Lange Tiendweg.

Een 66-jarige Duitse vrouw stond daar te praten met een vriendin en de chauffeur van een touringcar. Plotseling kwam een man aan. De vrouw stopte een flesje drinken in haar tas. Hierop belaagde de man de vrouw. Hij probeerde haar tas los te rukken. De vrouw kwam ten val en de man liep weg. De vrouw werd per taxi overgebracht naar het ziekenhuis met bloeduitstortingen in haar been. De politie maakte een zoekslag in de omgeving maar trof de verdachte toen niet meer aan. Op zaterdagmorgen 17 april zagen zij een man die volledig aan het signalement voldeed, lopen over de Brederodelaan. De man werd aangehouden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.