Grootscheepse - brommercontrole

16 april 2004

PAPENDRECHT- De politie heeft op vrijdag 16 april een grootscheepse brommercontrole gehouden op de Handelskade en de Zandkade in Gorinchem en op de N3(fietspad) in Papendrecht. Er werden 59 brommers gecontroleerd. Hierbij werden 38 overtredingen geconstateerd. Dit was onder andere voor het opvoeren van de brommer of het rijden zonder verzekering. Voor elke overtreding werd een boete uitgeschreven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.