TTV Papendrecht 4 kampioen

13 april 2004

PAPENDRECHT - Papendrecht 4 diende vrijdagavond thuis in De Kooy in de directe confrontatie met de selectie van TTVA minimaal drie punten te scoren om het kampioenschap in hun tweede klasse te kunnen vieren.

In de gehele voorjaarscompetitie had team 4 slechts één nederlaag geleden, juist in Alblasserdam tegen dezelfde tegenstander. Met de 2-8 nederlaag nog in het geheugen werd in deze cruciale slotwedstrijd om tactische redenen de 4e teamspeelster, Nathalie Nobel, opgesteld.

De geroutineerde Adino Bosch opende ongelukkig met een nipte nederlaag, waarna ook een nerveuze Bas van Oers het onderspit delfde. Hoewel het juist Nathalie Nobel was die de opgelopen spanning na de zorgelijke 0-2 kon wegnemen, nam die weer toe doordat Bas en Adino het dubbelpunt uit handen gaven. Nadat Bas vervolgens in 3 games gedecideerd Ron Kappen wegtikte kon Adino het kampioenschap tegen Peter van Dijk veilig stellen en gingen de felicitaties naar de Papendrechtse kampioenen. Bas (2x), Adino (1x) en Nathalie (2x) konden de hattrick van de Alblasserdammer Piet van Heukelum niet vermijden, doch maalden daar uiteraard niet om. Jeffrey de Bosscher die zijn plaats achter de tafel aan Nathalie had afgestaan, kon zich uiteraard vinden in de spelerswissel en deelde uitgelaten mee in de feestvreugde.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.