TTV Papendrecht 5 kampioen

13 april 2004

PAPENDRECHT - Ook aan de tafel naast team 4 was een spannende titelstrijd gaande.

Wederom was het hier een directe strijd om het kampioenschap en wel tussen Papendrecht 5 en de naaste concurrent Top Spin 2.

De bezoekers uit Oud Alblas stonden voor een schier onmogelijke opgave om minimaal 9 punten te vergaren, welke poging door Robert Hilgeman (2x), Ron Keereweer (2x) en Frank van Wijngaarden (1x) uiteraard al direct in de kiem werd gesmoord. Dit mede doordat de coaching van routinier Rob van Lambaart het gewenste effect opleverde voor zijn nerveuze teammaten. Papendrecht 5 kan terugzien op een seizoen met goede prestaties waarin slechts tweemaal een nederlaag werd geleden. Uiteindelijk resulteerde dit in een promotie naar de tweede klasse, waarin ook Niek van Westen met een 83 % score een belangrijk aandeel had. Ook team 5 werd na afloop dan ook terecht in de bloemen gezet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.