Paasuitdeelactie in winkelcentra

13 april 2004
Paasuitdeelactie in winkelcentra

PAPENDRECHT - Op zaterdag 10 april werd er door vrijwilligers van de Sionskerk bloemen uitgedeeld op Winkelcentrum Westpolder. Hiermee wenste men de bezoekers van het winkelcentrum goede Paasdagen toe en werd men uitgenodigd voor de Paasdienst op Paasmorgen.

Op de winkelcentra De Meent en Wilgendonk werd er door vrijwilligers van de Vrije Baptistengemeente om dezelfde redenen een uitdeelactie gehouden, waarbij de bezoekers in dit geval gratis chocolade ontvingen.
(Foto: Kraampje op winkelcentrum Westpolder door Han Theunisse).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.