Auto over de kop op de N3 door stuurfout in berm

12 april 2004

PAPENDRECHT- Een 20-jarige vrouw uit Groenlo is met haar auto over de kop gevlogen. De vrouw reed op maandagavond 12 april over de N3 richting Papendrecht. Toen zij de oprit naar de A15 op wilde gaan, raakte zij met haar voorwielen in de berm. De vrouw verloor de macht over het stuur en sloeg over de vangrail over de kop. Op het fietspad kwam zij tot stilstand. In haar auto zaten naast een 23-jarige man uit Groenlo, ook nog een konijn en een hond. De vrouw en haar passagier wisten zelf uit het voertuig te komen.

De vrouw werd met een hersenschudding en een gat in haar hoofd overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis in Dordrecht. De man kwam met de schrik vrij. Hetzelfde gold voor de dieren. Het konijn werd meegenomen door een kennis. De politie nam de hond mee naar het politiebureau waar hij nog dezelfde avond werd opgehaald door de 23-jarige man. De auto is weggetakeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.