Bromfietser gewond

10 april 2004

PAPENDRECHT – Bij een ongeval is een 17-jarige bromfietser uit Sliedrecht gewond geraakt. Op zaterdagmiddag 10 april 2004 reed een 50-jarige automobilist uit Alblasserdam over de Noordhoek in Papendrecht. Plotseling ging de 17-jarige vanachter een auto de weg op. De automobilist remde nog maar botste tegen de zijkant van de bromfiets. De bromfietser had letsel aan zijn voet en been.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.