Voorverkoop zwemabonnementen

09 april 2004

PAPENDRECHT - Van maandag 26 april tot en met vrijdag 14 mei vindt de voorverkoop van de zwemabonnementen plaats. Hiervoor kunt u terecht aan de kassa van het zwembad aan de Lange Tiendweg 12. Wie een abonnement in de voorverkoop aanschaft, is een stuk voordeliger uit. Het abonnement kan worden aangeschaft op zondag t/m zaterdag van 7:00 tot 11:30 uur en van maandag t/m donderdag van 19:00 tot 21:00 uur.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.